O vedeta renumita pe Instagram a fost gasita taiata in bucati in interiorul unei valize

O vedeta renumita pe Instagram a fost gasita taiata in bucati in interiorul unei valize

Trupul tinerei rusoaice  Ekaterina Karaglanova a fost găsită în apartamentului ei. Tânăra a fost găsită fără haine, în interiorul unei valize.

Influencerul  Ekaterina Karaglanova, prin profilul ei de Instagram cu peste 86.000 de adepți, oferea sfaturi de înfrumusețare și călătorii. Potrivit propriei sale lumi virtuale, tânăra tocmai se întorsese dintr-o vacanță în Corfu în Grecia și avea să plece curând spre Amsterdam pentru a-și sărbători ziua de naștere.

 

Citește și Bologna, grav accident intre trei autospeciale pe austostrada A1

 

Alarma a venit din partea părinților tinerei deoarece nu-și auzeau fata de mai multe zile.  Așa că au decis să solicite proprietarul tinerei femei pentru a verifica dacă se află în interiorul casei sale. Când bărbatul a deschis ușa, s-a trezit în fața unui scenariu îngrozitor. Tânăra zăcea fără viață într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat, în interiorul unei valize.

 

Momentan autoritățile nu au niciun suspect dar merg o singură ipoteză, cea pasională.  Ekaterina, de fapt, a întrerupt de recent o relație pentru a începe una nouă. Conform imaginilor realizate de circuitul de securitate, fostul iubit al victimei a dat târcoale pe lângă apartamentul tinerei. Prin munca de influencer ea câștiga doar un ban în plus.

Fata era de fapt un medic specializat în dermatologie și boli cu transmitere sexuală.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.