O vedetă pop a murit în fața a miilor de fani la numai 30 de ani

Joana Sainz, o faimoasă vedetă pop spaniolă a murit în timpul unui concert la Las Berlanas, nord-vestul Madridului, Spania. Cântăreața, în vârstă de doar 30 de ani, în timp ce își ținea concertul o baterie  de focuri de artificii ar fi lovit-o fatal în stomac.

Japonia, a început sacrificarea anuală a delfinilor în Golful Taiji

În ciuda intervenției rapide a medicilor din 118, tânăra vedetă a murit după ce s-a a fost transpoertată la spital. Întregul public a fost sub șoc: nimeni nu se aștepta ca și concertul să se încheie în tragedie.  Ancheta în acest caz sunt în curs de desfășurare.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.