O vede dansând pe terasă și se îndrăgostește: poveste de iubire pe vremea lui Covid-19

El o vede dansând pe terasă în aceste zile de carantină și se îndrăgostește . Jeremy Cohen, un tânăr fotograf din New York s-a îndrăgostit de vecina lui după ce a văzut-o dansând pe terasă.  A fost dragoste la prima vedere..

În tot acest timp  cât suntem obligați să rămânem închiși în casă pentru a limita răspândirea infecției cu covid-19 fiecare încearcă să-i umple timpul cum poate mai bine. Așa s-a întâmplat și cu  Jeremy care ieșise să ia o un pic de aer pe balcon când și-a observat vecina de bloc  dansând cu căștile pe urechi pe balcon.  Nu a putut rezista și a filmat-o distribuitnd imaginile  pe pagina sa de Instagram. De acolo au au început și schimbul de mesaje între cei doi până când Jeremy i-a tremis numărul lui de telefon cu o …dronă.

Citește și    Coronavirus, epidemiolog: ” SUA ar putea ajunge la 200 de mii de decese”

Cei doi au început să-și scrie pe WhatsApp și, pentru a se cunoaște mai bine,  au decis să meargă ”împreună ” la cină . Având în vedere restricțiile, prima lor întâlnire a fost unică:  fiecare pe balconul său, așezați la o masă cu un pahar de vin și cu flori .. ca o adevărată cină romantică, dar la distanță. Rezultatul? Așteptăm să treacă acestă perioadă pentru ca cei doi să se pot întâlni față în față…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.