O văcuță însărcinată plânge în genunchi pentru a evita sacrificarea. Vezi imaginile care i-au salvat viața

Imaginile cu o văcuță „îngenuncheată” chiar înainte de a fi  dusă la abator au devenit virale pe rețeaua de socializare chineză WeChat. În videoclip, văcuța însărcinată pare chiar să „plângă”, conștientă fiind  de soarta tristă care o așteapta. Vaca pare să încerce în toate felurile să-i convingă pe măcelarii abatorului din Shantou, în provincia Guangdong, să-i salveze viața. Misiunea a fost îndeplinită, având în vedere că videoclipul a dezlănțuit solidaritatea rețelelor sociale, care în câteva zile a strâns 25 de mii de yuani. (mai mult de 3 mii de euro) pentru a o salva de la abator.

Citește și ” Leii de la grădina zoologică mor de foame” și întreaga lume răspunde

 

Știrea, raportată de revista chineză The Paper, datează de duminica trecută. Animalul a fost acum plasat într-un templu budist local, Templul Leului de Aur al lui Jieyang, unde va continua să trăiască. Conform rapoartelor presei chineze, vaca s-a arătat atât de atașată de viață tocmai pentru că este însărcinată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.