O vacanță mult visată s-a transformat în tragedie: ultimul selfie înainte de prăbușirea avionului

Un tânăr a trimis mamei sale un selfie de grup cu prietenii cu doar câteva minute înainte ca el și cei trei prieteni ai săi să fie uciși într-un accident de avion duminică.Daniel Shedd, în vârstă de 37 de ani era cu prietenii din timpul universității  înainte să decoleze de pe aeroportul Creve Coeur din Maryland Heights, Missouri, a raportat KSDK.

Fotografia veselă a fost făcută cu câteva clipe înainte ca avionul cu un singur motor și cu patru locuri să se prăbușească duminică în Illinois în urma căruia toți tinerii și-au pierdut viața. Tatăl lui Daniel, Charles Shedd, a declarat presei că aeronava a fost pilotată de prietenul fiului său, Joshua Sweers, în vârstă de 35 de ani. Avionul, un ​​Piper Cherokee PA 28-235 – era în „stare excelentă” și a trecut toate inspecțiile necesare.

Un călugăr brazilian a murit de covid-19: a fost infectat în timp ce îi ajuta pe cei săraci

Cei patru absolvenți ai Școlii de Inginerie a Universității Kettering din Michigan au decolat duminică la ora 3.19 pm și s-au prăbușit doar cinci minute mai târziu, în apropiere de Carlinville, Illinois. Daniel Shedd, Joshua Sweers, Daniel Schlosser și  John Camilleri toți în vârstă de 39 de ani, au fost declarați morți de către Coronerul Județului Macoupin, la locul accidentului de la ora 16.27 pm. Toți cei patru erau membri ai fraternității Phi Gamma Delta, iar trei dintre ei erau din Michigan.

Momentan nu sunt clare cauzele care au dus la prăbușirea avionului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.