O vacă a blocat timp de o oră o autostradă din Elveția

Autostrada A16 a fost închisă astăzi de poliție timp de o oră, conform unei note a poliției cantonale. Cauza a fost evadarea unei vaci.

Si-a taiat organele genitale si s-a dus la spital: ”Acum ma simt mai complet”

A16 a rămas blocată o oră în apropiere de Porrentruy, în cantonul Jura. Animalul, scăpat dintr-o piață de vite, și  a mers aproximativ un kilometro și jumătate înainte de a fi capturată de proprietarul său și de alți fermieri. O persoană a fost rănită ușor în încercarea de a opri vaca în tunelul Montaigre, la câțiva kilometri după intrarea pe autostrada Porrentruy West.

La fața locului a ajuns și o ambulanță. Vaca au fost apoi oprită la 200 de metri de tunelul Bure, se arată în comunicat.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.