O ultima bere înainte de a muri: fotografia unui bunic a emoționat întreg internetul

O ultimă bere înainte de a zbura la cer. Un tweet care  a ajuns viral în cel mai scurt timp … o fotografie care transmite emoție, o ultimă bere înainte de a muri. Imaginea unei întregi familii în jurul patului de spital al bunicului, în pragul morții. Toți cu berile în mână, pentru un sfârșit emoționant al vieții: „Bunicul meu a murit astăzi. Aseară a vrut să bea o ultimă bere cu copiii săi ”, a scris Adam, care locuiește în SUA, în Milwaukee .

În Siberia, s-a găsit un câine-lup care a trăit acum 18 mii de ani

Imediat pe social media fotografia familiei din jurul patului cu sticle de bere în mână a devenit virală: tweet-ul a strâns zeci de mii de reacții: ”Am vrut doar să aduc un omagiu cuiva special, bunicului meu care  a dorit acest ultim închin”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.