O ucraineana din Italia a dat nastere unui copil intr-o fabrica abandonata in timp ce se droga

O ucraineana din Italia a dat nastere unui copil intr-o fabrica abandonata in timp ce se droga

O femeie de naționalitate ucraineană în vârstă de 28 de ani, a dat naștere într-o fabrică abandonată din Milano în timp ce se droga. Femeia a cărei identitate nu a fost făcută publică acum se află la spital. Atât ea cât și bebelușul sunt sub observație și se pare că starea lor de sănătate este bună.

 

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea dintre duminică și luni, la Milano, în zona Rogoredo. Polițiștii și o ambulanță au intervenit la fața locului după ce au primit un apel de la un bărbat ucrainean care se afla cu femeia când au început durerile nașterii. Din cauza condițiilor sale, femeia nu mai putea fi transportată pentru a naște la spital, așa că personalul medical au ajutat-o să nască pe loc.  Conform rapoartelor personalului medical, femeia ar fi consumat droguri în timpul sarcinii, motiv pentru care a fost imediat transportată la clinica Mangiagalli împreună  cu nou-născutul, scrie presa italiană.

 

Este probabil, ca bebelușul a să fie supus  terapiilor împotriva drogurilor.

 

Cazul a fost preluat de serviciile sociale. Potrivit declarației femeii, ea s-ar fi adăpostit de ploaie și de frig în acea fabrică abandonată. Nu este încă clar dacă femeia era sub efectul drogurilor în momentul nașterii.

 

Te-ar putea interesa și ”Iubeste viata, maine s-ar putea sa fie mai rau” Optimismul unui tanar cu un handicap grav a emotionat mii de persoane / Video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.