O tumoare facială îl face de nerecunoscut, un nepalez operat datorită unui turist care a organizat o strângere de fonduri

O tumoare îi acoperise complet fața și l-a orbit de un ochi. Ashok Shrestha în vârstă de 60 de ani, din Kathmandu, Nepal, suferă de neurofibromatoză , o boală genetică rară care determină formarea tumorilor pe țesuturile nervoase. Masa îi acoperise jumătate din față și îl orbise la un ochi.

Citește și Trei prieteni au mers în Turcia să-și albească dinții: unul a murit, doi sunt în comă

Pentru bărbat nu păreau să existe multe posibilități . De la vârsta de 2 ani, până la 30 de ani, mai multe mase au început să crească pe față, până când a fost complet de nerecunoscut. Prezența lui fost o sursă de derâdere și distanțare socială care i-a provocat o mare rușine. Bărbatul s-a străduit să-și facă prieteni, să găsească dragoste și chiar să caute un loc de muncă până când a întâlnit o persoană care a putut să-l ajute.

Kristina Allen, o cântăreață engleză, l-a întâlnit-o pe Ashok în călătoriile sale în Nepal și a decis să-i dea o mână de ajutor, aflând despre un medic care a dorit să se ocupe de operație și a început o strângere de fonduri online. În martie 2018, Ashok a suferit prima intervenție chirurgicală și de atunci a suferit alte cinci operații care i-au redus dimensiunea tumorii cu 90%. Operațiile nu numai că i-au sporit încrederea, dar i-au permis să comunice mai clar deoarece tumoarea îi acoperea și gura.  Din păcate așa cum a raportat Daily Mail , va rămâne orb, dar a putut să înceapă o nouă viață.

tumoare faciala

Ashok s-a mutat la Chicago, unde lucrează ca bucătar într-un restaurant nepalez. Aspectul său fizic nu este încă normal, îi mai lipsesc două operații pentru a-și recâștiga aspectul inițial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.