O tonada a facut ravagii in Manchester: cladiri si masini distruse VIDEO/FOTO

O tonada a facut ravagii in Manchester: cladiri si masini distruse

Minute de panică în Marea Britanie în zona Manchester, unde o “tornadă” cu vânturi puternice, ploi și fulgere  a provocat daune clădirilor și autovehiculelo : fotografiile distribuite pe rețelele sociale de către locuitori arată nori   întunecați peste orașul Hale, iar oamenii panicați au declarat că au fost cinci minute de nebunie totală.

 

De Andeea Sas

Te-ar putea interesa și Descoperire socanta a medicilor: un tanar de 30 de ani avea 33 de obiecte ascutite in stomac

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.