O tânără ucisă cu șase focuri de armă în urma unui argument pentru câinele ei

Este cu adevărat îngrozitor ce s-a întâmplat în Denver, Colorado , unde o fată de 21 de ani, Isabella Thallas , a fost împușcată mortal în urma unei discuții pentru câinele ei. Tânăra Isabella Thallas, 21 de ani era la plimbare cu iubitul ei de 26 de ani, Darian Simon și câinele lor, pe nume Rocco, când au fost opriți de un vecin de 36 de ani, Michael Close. Bărbatul a început să-i atace verbal   întrebându-i dacă îl vor  câinele să-și facă nevoile din grădina sa.

O discuție despre nevoile câinelui care, din păcate, s-a încheiat în tragedie.

Înjunghiată în spate de cea mai bună prietenă: era geloasă pe iubitul ei

De la început tinerii au încercat să ignore insultele bărbatului, dar când discuția a devenit mai aprinsă, cei doi i-au răspuns. În acel moment, vecinul de 36 de ani a luat pușca și a început să tragă . Isabella a fost lovită de șase ori și a murit instantaneu . Darian deși a fost rănit grav, a reușit să scape și să alerteze salvatorii. Apoi, poliția a intervenit la fața locului și l-a arestat pe bărbat sub acuzația de omor de primul grad.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.