O tânără pierde în râu telefonul în care se aflau mesajele tatălui ei decedat: după 15 luni are parte de o surpriză

În iunie 2018, o tânără pe nume Erica Bennett și-a pierdut telefonul în timpul unei călătorii pe râul Edisto , în Carolina de Sud (Statele Unite), fără posibilitatea de a-l putea recupera. O pierdere importantă pentru fată, nu atât pentru valoarea economică cât  pentru conținutul său: în acel telefon mobil, Erica păstra ultimele mesaje ale tatălui său care murise de puțin timp.

Povestea părea să se fi încheiat aici dar în schimb, 15 luni mai târziu, Erica a avut parte de o surpriză incredibilă. Potrivit ABC News , un scafandru pe nume Michael a găsit smartphone-ul în timpul unei scufundări în râu și, deși trecuse mai mult de un an, telefonul era aproape intact.

Și-a pierdut telefonul cu fotografiile mamei sale moarte: un copil oferă toate economiile sale

După ce a ajuns acasă, tânărul a pus telefonul la pus la încărcat  și, surprinzător, smartphone-ul a pornit. În acest fel, Michael a putut să o contacteze pe Erica și să-i returneze telefonul pierdut. Ecranul era ușor ruinat însă telefonul era încă în stare bună.

Scafandrul care a găsit telefonul este și un youtuber , așa că a înregistrat toate fazele incredibilei povești: de la scufundarea sa până la descoperirea dispozitivului și înmânarea telefonului proprietarei de drept. Videoclipul  a depășit 40 de mii de vizualizări pe YouTube .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.