O tânără moldoveancă din Italia și-a îngropat nou-născutul în grădina unde lucra ca badantă

O tânără moldoveancă din Italia și-a îngropat nou-născutul în grădina unde lucra ca badantă

Descoperirea șocantă a fost făcută de o badantă româncă din Italia a găsit, cadavrul copilului nou-născut  în timp ce curăţa grădina bătrânei pe care o îngrijea.

Incidentul a avut loc marţi seară în localitatea Ciro din regiunea Crotona.

Românca a sunat imediat la carabinieri, care au deschis o anchetă. De la început agenții au bănuit că fapta ar fi fost comisă de fosta îngrijitoare a bătrânei, iar suspiciunile carabinierilor au dat rezultate pozitive.

 

Cu doar câteva ore în urmă, a fost găsită mama copilașului îngropat într-un oraș din apropiere de Gallipoli, în provincia Lecce, unde își găsise de recent un loc de muncă. Este vorba de o moldoveancă de numai 22 de ani. Imediat după ce și-a îngropat copilașul s-a mutat în Salento.

 

Fata a recunoscut că  a ascuns corpul copilului într-o pungă și l-a îngropat în grădina vilei, pentru că – după cum a declarat – s-a născut  moart. Tânăra este anchetată pentru infanticid, scrie presa italiană.

Rezultatele autopsiei vor clarifica dacă tânără a spus  adevărul despre moartea nou-născutului, sau l-a ucis ea.

Te-ar putea interesa și Și-a înfometat copilul de două luni atât de mult încât acesta a murit de malnutriție

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.