Tânără mămică ucisă de coronavirus la o săptămână după ce a născut cel de-al treilea copil

Drama în Chicago , unde Coronavirusul a ucis o tânără mamă în vârstă de 31 de ani care născuse cel de-al trei copil în urmă cu o săptămână. Unique Clay , poștăriță în Irving Park, după ce a dat naștere fiicei sale, a fost externată imediat din spital în ciuda faptului că a  rezultat pozitiv pentru infecția cu Covid-19. Medicii au sfătuit-o să ia ibuprofen , iar starea ei s-a agravat rapid până la decesul ei care a survenit marți.  Autopsia a confirmat că moartea tinerei a fost cauzată Covid-19. Acum familia ei cere dreptate.  Centrul Medical al Universității din Chicago a refuzat să comenteze acest caz, apelând la legile de confidențialitate ale pacienților, dar a făcut cunoscut faptul că este aproape de durerea familiei.

Tatăl tinerei mămici a declarat presei locale ce s-a întâmplat. “Când au lăsat-o să plece acasă, i-au dat o cură de ibuprofen”, a spus el pentru WFLD. Sora victimei  Dajah Brown a adăugta: „Nu înțeleg de ce a fost trimisă acasă așa de repede și i s-a dat  medicamente care par să alimenteze virusul, nu să-l ucidă.  Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea pentru moartea lui Unique. Nepoata mea care tocmai s-a născut, nu-și va cunoaște niciodată pe mama ”

Un băiețel de 3 ani a fost ucis de un leopard: corpul pe jumătate mâncat a fost recuperat

Între timp, protestul angajaților poștali din Statele Unite ia amploare. Potrivit sindicatului, doar în Chicago, mai mult de 30 de poștași au contractat Coronavirusul și acum se alătură  familiei Clay pentru a face lumină asupra decesului lui Unique.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.