O tânără mămică a murit imediat după ce a născut, nu și-a putut îmbrățișa copilul: ” L-a văzut doar în fotografie”

Nu-și va putea îmbrățișa niciodată copilul tânăra mămică de 29 de ani, Fozia Hanif. Femeia, angajată a tribunalului din Birmingham, a murit într-o unitate de terapie intensivă, unde a fost internată în urma agravării stării sale după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus . Fiul ei, Ayaan Hanif Ali, s-a născut prin cezariană pe 2 aprilie. La doar șase zile de la naștere, familia a primit vestea devastatoare că Fozia nu se va vindeca și că ventilatorul ei pulmonar va fi oprit.

“A fost foarte fericită, a văzut fotografia bebelușului nostru “, a declarat pentru ITV News soțul ei Wajid Ali. „Încerca să nu plângă și spunea:„uite, e copilul nostru și curând vom pleca acasă” … a fost ultima dată când am vorbit cu ea. ”

Fozia a fost dusă la un departament de recuperare imediat după naștere, dar apoi a fost transferată într-o unitate de terapie intensivă, deoarece starea ei s-a agravat rapid. Este posibil să fi contractat virusul  în timpul unui control înainte de a naște, când s-a descoperit că are un pic de febră, dar din păcate, era simptomul de ceva mult mai grav. Cu un an în urmă își pierduse primul copil .

Covid, moare la 33 de ani și lasă un mesaj pe telefon soției și copiilor săi: „Vă iubesc pe toți”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.