O tânără mamă s-a sinucis sărind de pe un pod cu copilul în brațe: își pierduse locul de muncă

O tânără mamă în vârstă de 26 de ani a sărit de pe un pod, luni dimineață, ținându-și bebelușul de 21 de luni în brațe . Ambii au murit pe loc . O dramă provocată de starea de depresie în care  căzuse femeia după ce luna trecută și-a pierdut slujba la un centru de testare Covid. Victima se numea Tonisha Lashay Barker și locuia în Earl of Madison, Tenesse (Statele Unite).

Potrivit ziarelor locale, tânăra nu a fost prima tentativă de sinucidere. Cu câteva minute înainte, femeia încercase deja să-și ia viața, lovind-se cu mașina o pompă într-o benzinărie. Apoi a coborât și a sărit de pe pod.

Citește și Un farmacist a distrus 500 de doze de vaccin: convins că ar fi schimbat ADN-ul

Cadavrul a fost descoperit de un șofer de camion care a raportat că a văzut un „obiect ” prăbușindu-se pe un camion. În scurt timp, autoritățile au găsit cadavrele femeii și ale copilului ei în drum.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.wbbjtv.com/2021/01/04/woman-jumps-from-i-40-overpass-with-toddler-both-dead/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.