O tânără mamă însărcinată ucisă cu bestialitate de prietena ei: a vrut să-i fure copilul nenăscut din pântec

O poveste terifiantă și greu de imaginat : o mamă însărcinată a fost ucisă de prietena ei din copilărie deoarece voia să-i fure copilul nenăscut.

Viața lui Flavia Godinho Mafra , o mamă în vârstă de 24 de ani din Santa Catarina (Brazilia), a fost întreruptă de o violență și o cruzime fără precedent de către prietena ei din copilărie. Tânăra era însărcinată și era pe punctul de a naște, iar prietena ei a invitat-o ​​la ea acasă pentru o petrecere înainte de naștere . Este o tradiție tipic americană, în care prietenii se reunesc cu viitoarea mamă pentru a-i înmâna daruri pentru bebelușul nenăscut.

Când Flavia, care nu era conștientă, a sosit la casa femeii,  nu era niciun grup prieteni să o aștepte ci doar femeia și partenerul ei. Cuplul a atacat-o, lovind-o mai întâi cu o cărămidă în cap pentru a o ucide și apoi cu un cuțit pentru a-i deschide pântecul. Obiectivul atacului, de fapt, a fost acela de a extrage copilul nenăscut din burta mamei și să-l păstreze pentru ei.

Un băiețel în vârstă de 12 ani descoperă că are leucemie: fratele său geamăn murise cu două săptămâni mai devreme

Trupul Flaviei a fost găsit partenerul ei, îngrijorat că soția sa nu s-a întors acasă și că nu a răspuns la telefon. Corpul victimei se afla într-un depozit de deșeuri, complet acoperit de sânge iar bebelușul care creștea în pântece nu mai era. Cei doi atacatori au fost arestați câteva ore mai târziu, în timp ce bebelușul (acum în a 36-a săptămână de gestație) se află în spital pentru tratamentul medical necesar.

În timpul interogatoriului, ucigașii Flaviei au recunoscut că și-a ucis prietena și că a încercat să-i fure fiul. Femeia a încercat să justifice gestul deoarece nu era lucidă. În ianuarie anul trecut criminala suferise un avort și  din acea zi devenise obsedată de a avea un copil și era capabilă să facă orice pentru a-l avea, chiar și de o crimă. Atât ea, cât și partenerul ei se vor confrunta acum cu un proces pe baza acuzațiilor de crimă premeditată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.