O tânără mamă a murit la patru zile după ce a născut fără să-și poată țină în brațe bebelușul

JoEllen Engelbart a murit la 32 de ani din cauza Covid-ului, la patru zile după ce l-a născut pe fiul ei . S-a întâmplat în Statele Unite . Potrivit presei locale, femeia, un procuror asistent în județul Jackson, se lupta cu virusul de două săptămâni și a murit sâmbătă în urma unor complicații. În timpul bătăliei sale, pe 29 decembrie, l-a adus pe lume pe fiul ei născut prematur, Ross, pe care, potrivit unui coleg, tânăra de 32 de ani nu l-a putut ține niciodată în brațe. Copilul este internat în secția de terapie intensivă neonatală, dar este bine.

Citește și Covid Germania, este oficial! Blocarea s-a prelungit până la sfârșitul lunii ianuarie

Engelbart, suferea de astm și aștepta cu nerăbdare să devină mamă. Ar fi fost o mamă fantastică “, a declarat procurorul județului Jackson, Jean Peters Baker . S-a lansat  o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe pentru a-l ajuta pe soțul ei Matt să plătească facturile medicale ale lui JoEllen și Ross.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://nypost.com/2021/01/04/missouri-prosecutor-dies-of-covid-four-days-after-giving-birth/

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.