O tânără mamă a murit imediat după ce a dat naștere fiicei sale: ” Infectată în spital”

O tragedie care s-a petrecut în Ucraina: o tânără mămică în vârstă de 36  de ani a murit imediat ce a născut. Potrivit rudelor sale, înainte de a fi internată la spital,  femeia era în stare bună de sănătate și era programată pentru o operație de cazariană pe 10 martie. Dar zece zile mai târziu începuse să prezinte simptomele grave ale bolii și a fost testată pozitivă pentru coronavirus „Nivelul de oxigen din sânge scăzuse drastic, iar temperatura corpului a crescut dintr-o dată la 39 de grade. A început să aibă probleme de respirație și a dezvoltat rapid pneumonia “.

O situație dramatică care i-a determinat pe medici să o supună de urgență operației de cazariană pentru a a salva copilul. Îmediat după naștere, mama a fost transportată în repartul de tarapie intensivă  dar câteva ore mai târziu a murit.

Coronavirus: unui nou-născut din Bangkok medicii i-au pus scut pentru a-l proteja

Potrivit medicilor faptul că femeia suferea  de hipertensiune și obezitate a înrăutățit cu mult starea de sănătate până la deces. Dar potrivit rudelor mama Galina a fost infectată în spital . Medicii, asistentele și moașele, toți  au rezultat pozitiv la coronavirus, și nimeni din acel spital nu a purta măști sau echipamente de protecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.