O tânără în vârstă de 23 de ani, a fost împușcată în cap “de fostul ei iubit mascat, care a înscenat un jaf armat”/ VIDEO

O tânără în vârstă de 23 de ani, a fost împușcată în cap “de fostul ei iubit mascat, care a înscenat un jaf armat”/ VIDEO

Camera de supraveghere al unui  magazin din São Miguel, Río Grande do Norte,  în care lucra tânăra în vârstă de 23 de ani a surprins momentele în care un bărbat mascat, a început să tragă cu arma. Familia tinerei este convinsă că este fostul ei iubit  scrie Daily Mail.

După ce a intrat în magazin, suspectul a ordonat trei femeii să meargă în spatele tejghelei  lângă casa de marcat și să-i dea banii.  Deși ea a urmat instrucțiunile date de atacator, el a împușcat-o în cap.  În loc să fugă din magazin cu banii, bărbatul și-a descărcat arma și a fugit  de la fața locului pe o motocicletă. Autoritățile îl caută și în acest moment.

Citește și:  Nu poate respira bine: ce găsesc medicii într-o nară… este viu ! / VIDEO

În ciuda faptului că a fost împușcată în cap,  Renata Ranyelle Almeida nu a murit dar se află în stare gravă la spital. Familia victimei au spus autorităților că ei cred că fostul iubit al fiicei lor a fost în spatele atacului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.