O tânără fără un picior, batjocorită pe web. Comentariile sunt înfiorătoare

Tânăra se numește Cherie și a fost batjocorită de unii utilizatori pe Twitter . Tânăra de 27 de ani le-a cerut 2.400 de adepți să răspundă la două întrebări: ce vârstă are și ce nu poate să facă…

După cea primit câteva răspunsuri, tânăra le-a dat răspunsurile exacte la întrebările ei: are 27 de ani și nu- și poate încrucișa picioarele . Când un utilizator a întrebat-o de ce, ea a răspuns publicând o poză cu ea arătând că un picior i-a fost amputat.

Citește și Iordania, un bărbat a atacat cu cuțitul un grup turiști mexicani: mai mulți răniți

Potrivit Daily Star Online mulți utilizatori au răspuns oferindu-i suportul și admirația lor, dar au fost fost câțiva utilizatori care au batjocorit-o. Postarea fetei a fost re-retweetată de 9300 de ori

Într-unul din aceste comentarii pline de ură și violență, unul dintre utilizatori a întrebat-o pe tânăra dacă are nevoie de „al treilea picior”, referindu-se la penis , dar au fost publicate alte comentarii cu adevărat oribile: unul dintre ei i-a spus că în acest mod va fi mai ușor violată.

Cherie i-a fost amputat piciorul la vârsta de șase ani după ce a fost diagnosticată cu osteosarcom pentru cancerul osos. „Sunt pur și simplu dezamăgită de faptul că nu am putut să fac o glumă fără să declanșez răspunsurile acestor idioți”, a spus Cherie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.