O tânără este alergică la..apă ! Nu se poate spăla, plânge sau transpira

Viața lui Nia Selway este foarte dificilă. Obligatăsă stea în casă din cauza uneio ribile alergii. Ea nu se poate spăla, nu poate transpira sau chiar plânge.

Această fată de 21 de ani locuiește în Hastings, în Anglia și suferă de o alergie foarte puternică la apă, cunoscută sub numele de urticarie acvagenică. Aceasta este o condiție foarte rară pe care o au doar 32 de persoane din întreaga lume . Aceasta este o adevărată tortură.

Chiar și cele normale lucruri  pentru persoanele cu această alergie se transformă într-un coșmar. De fapt, în contact cu apa, pielea tinde să devină roșie și o arde. Este de la sine înțeles că, chiar și activitățile care pot părea inofensive pentru majoritatea oamenilor, cum ar fi dușul, aceste persoane trebuie să le evite.

Un băiețel de 15 ani a salvat viața surorii sale din fălcile unui crocodil

Poor Niah nu poate merge la discotecă, nu poate să facă jogging sau nici un alt sport pentru a evita transpirația. Chiar și lacrimile pot declanșa reacții alergice.

Pentru a-și umple viața și a intra în contact cu alte persoane,  fata a deschis un canal pe Youtube, care are în prezent aproape 130.000 de membri. Niah povestește tot ce face în timpul zilei și cum este viața ei dramatică de zi cu zi, care a început la doar 5 ani când a avut prima sa reacție alergică.

Din fericire, organele interne nu sunt afectate de această alergie și cel puțin poate să bea, altfel boala ar fi devenit incompatibilă cu supraviețuirea însăși.

Îți poți imagina o viață ca asta?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.