O tânără din Bulgaria vrea să aibă cele mai mari buze din lume: și-a făcut cea de-a 20-a injecție

Andrea Ivanova a suferit a douăzecea injecție de acid hialutonic, în încercarea de a obține cele mai mari buze din lume. Andrea are 22 de ani și este o studentă din Sofia, Bulgaria,
care, în 2018, a decis să-și înceapă propria transformare. De atunci a cheltuit mii de euro pentru tratamente care să-i permită să-și umfle  buzele cât mai mult.

În decembrie 2018, mărimea buzelor ei s-a cvadruplat , dar fata nu era încă mulțumită și, prin urmare, a continuat să facă tot mai multe injecții pentru a-și putea atinge obiectivul.
Pe 28 aprilie, Andrea a suferit cea de – a douăzecea injecție de acid hialuronic, cu toate acestea încă nu este sigură că buzele ei sunt cele mai mari din lume.

Un băiat de 5 ani a fost oprit de agenți la volanul unui SUV: ” Mă duceam să-mi cumpăr un Lamborghini”

Fata a spus : „ Îmi plac foarte mult noile mele buze.  Pot mânca orice, chiar dacă după injecție  a fost destul de dificil . Îmi plac buzele mele noi și, deși sunt foarte mari, nu sunt sigură  că sunt cele mai mari “.

Înainte de a  face o noua injecție, medicii i- au spus că nu va mai trebui să urmeze alte tratamente.  Dar Andrea, convinsă că vrea să își atingă obiectivul, spune că nu se va opri.

View this post on Instagram

#bg #barbie #lips 💕💖

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.