O tânără de numai 20 de ani și-a luat viața din cauza unui video postat pe rețelele de socializare

O tânără în vârstă de 20 de ani s-a sinucis după ce a devenit o victimă a cyberbulling din cauza unui videoclip pe TikTok. Deși a cerut să fie eliminat acel video, nimeni nu a ascultat-o și a luat decizia șocantă de a-și lua viața.

Thivya Nayagi a fost găsită spânzurată în casa ei din Penang pentru un videoclip pe TikTok. Fratele ei a fost cel care a descoperit trupul fără viață a surorii sale care, după o serie de apeluri fără răspuns, s-a dus acasă la ea. Ajutorul medicilor a fost în zadar, u au putut decât să constate decesul.

Totul a început cu un videoclip despre Thivya pe Tiktok încărcat de un coleg care a lucrat cu ea. În scurt timp a devenit viral, iar mesajele jignitoare nu au întârziat să apară.  Contul care a instigat ura împotriva fetei a fost dezactivat imediat după moartea ei.

O altă creștină minoră a fost răpită. «Forțată să se căsătorească cu răpitorul și să se convertească la islam»

„Mi-am pierdut sora pentru că cineva a vrut să fie popular pe social media”, a spus fratele care era încă distrus de moartea mamei sale anul trecut iar acum a rămas și fără sora lui. Înainte de a muri, Thivya i-a scris un mesaj fratelui său, cerându-i „iertare” pentru videoclipul respectiv: „Motivul pentru care iau această decizie este pentru că contul Joker Oruvan  a pus un video pe Facebook și mi-a distrus viața ”

Fata trebuia să se căsătorească în decembrie. Până în prezent, nu a fost deschisă nicio anchetă…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.