O tânără de 33 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 40 de ani mai mare și vor să se căsătorească: ”Știu că nu vom avea copii”

O tânără de 33 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 40 de ani mai mare și vor să se căsătorească: ”Știu că nu vom avea copii”

Rachael Roberts în vârstă de 33 de ani, s-a întâlnit cu actualul iubit Nev McDermott, în vârstă de 73 de ani, la o stație de autobuz în apropierea casei sale din Anna Bay, New South Wales, Australia, acum patru ani. Femeia s-a oferit să-l ducă cu mașina până acasă, văzând că el tocmai fusese operat la genunchi. Atunci și-a dat seama că, pentru ea, era un bărbat chipeș: ” Nu arăți rău pentru un bătrân de 68 de ani”, i-ar fi spus femeia.

Pe tot  timpul drumului cei doi au povestit despre viețile lor și între cei doi s-a născut un sentiment, sentiment pe care mama tinerei nu l-a acceptat la început, văzând că el este mai mare decât ea cu câțiva ani. Dar nu a avut de ales. După câteva luni bărbatul s-a mutat la cele două femei în casă, iar după patru ani de relație cei doi au de gand să se căsătorească.

”Știu că nu vom putea avea copii și mai știu că nu îmi rămâne prea mult timp să trăiesc cu el, dar îl iubesc”, a declarat tânăra potrivit Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.