O tânără de 29 de ani, moare în timpul intervenții chirurgicale pentru mărirea feselor

Joselyn Cano a murit la vârsta de 29 de ani în timpul unei operații de mărire a feselor . Era cunoscută de mulți ca mexicana Kim Kardashian pentru formele sale și „puterea socială”, cu peste treisprezece milioane de adepți. Vloggerița a trăit în Newport Beach, California, și a murit pe 7 decembrie, după o călătorie în Columbia, unde a fost operată. Din  cauza complicațiile care au apărut în timpul operației de „mărire a feselor” , tânără și-a pierdut viața

Înmormântarea fetei a fost transmisă în direct pe YouTube din California de către  Akes Family Funeral Homes. De când a apărut știrea, pe net au apărut un val de omagii din partea prietenilor, fanilor și adepților, mulți exprimându-și șocul la dispariția sa.

Citește și O tumoare facială îl face de nerecunoscut, un nepalez operat datorită unui turist care a organizat o strângere de fonduri

Complicațiile acestui tip de intervenție chirurgicală apar atunci când grăsimea este injectată accidental în vena pacientului și intră în sânge, formându-se cheaguri. Un studiu a constatat că rata de deces în timpul acestei proceduri este de aproximativ una din trei mii, dar potrivit USA Today, datele sugerează că ar putea fi la fel de mare de una din cinci sute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.