O tânără de 24 de ani a murit electrocutată în vană: pusese telefonul la încărcat

A murit de electrocutată după i-a căzut telefonul în apă în timp ce făcea baie.   Olesya Semenova a fost găsită de colega ei de cameră în locuința lor din Arhanghelsk, Rusia. Prietena pe nume Daria, a chemat imediat ambulanța: « Am țipat, am scuturat-o, dar era palidă, nu respira și nu dădea semne de viață. M-am speriat cu adevărat. Când am atins-o, m-am curentat. În apă se afla telefonul cu încărcătorul ”. Paramedicii au confirmat că Olesya, în vârstă de 24 de ani, vânzătoare într-un magazin de îmbrăcăminte, a murit electrocutată în cadă .

Ministerul rus de urgență a emis o declarație în urma dramei, cea mai recentă dintr-o serie de accidente mortale din țară: ”Tragedia ne amintește încă o dată că apa și un aparat de uz casnic conectat la rețea sunt incompatibile. Același lucru este valabil și pentru orice dispozitiv mobil” .

Citește și La numai 13 ani își ucide tatăl înjunghiindu-l: se recăsătorise cu o tânără de douăzeci de ani

În august, o studentă rusă pe nume Anna în vârstă de 15 ani, a murit la Moscova după ce a suferit un șoc electric în baie. Anul trecut, Liliya Novikova, o stea de poker recunoscută la nivel internațional, a fost electrocutată anul trecut în baia ei. Un student în matematică diplomat în inginerie  la una dintre cele mai bune universități rusești, a murit singur acasă din același motiv: își încărca telefonul în timp ce făcea un duș.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.mirror.co.uk/news/world-news/shop-worker-24-electrocuted-after
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.