O tânără de 21 de ani care s-a căsătorit cu bărbat de 74 de ani, l-a înșelat cu un alt pensionar

O tânără de 21 de ani care s-a căsătorit cu bărbat de 74 de ani, l-a înșelat cu un alt pensionar

Tânăra de 21 de ani Milijana Bozic a fost văzută într-o emisiune reality TV „Parovi” din Sârbia în timp ce se săruta cu un bărbat în vârstă de 60 de ani. Cu câteva săptămâni înainte fusese prinsă de soțul ei în pat cu un alt bărbat mai în vârstă

soț

În fotografiile făcute de emisiune, Milijana poate fi văzută stând în brațele bărbatului de 60 de ani și-l sărută cu pasiune. Ah, trebuie să adăugăm că nunta cu bărbatul de 74 de ani a făcut-o la începutul lunii septembrie.

O tânără de 17 ani suferă de o boală rară care o face să doarmă în continuu

Alte unele imagini publicate de cei de la emisiune, se vede cum tânăra este în pat împreună un bărbat , iar presa locală relatează că ar avut raporturi în timp ce soțul ei dormea lângă ei. Bărbatul fără nume, de care se spune că este mai în vârstă decât soțul Milojko, ar fi participat a nunta lor foarte mediatizată, scrie Alo rs.

nșelat

De asemenea, se spune că este căsătorit și are copii, deși Milijana neagă să fi avut o relație cu el. Oare așa o fi ?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.