O tânără de 18 ani a rămas blocată în mașina de spălat: se junca de-a v-ați ascunselea

În SUA, o tânără de optsprezece ani a rămas blocată în mașina de spălat în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea  cu verii ei. Din fericire a fost salvată de pompieri. Videoclipul a fost postat pe rețelele de socializare de mătușa ei: „Nu o faceți  !” Povestea s-a încheiat în hohote de râs.

S-a întâmplat în Virgina, în Woodbridge, unde Amari Dancy, tânăra de optsprezece ani, în timp ce juca de-a v-ați ascunselea cu verișorii ei, a rămas blocată în mașina de spălat. Fata, gândindu-se că poate ieși cu ușurință, a intrat în mașină, dar când a încercat să iasă, și-a dat seama că a rămas blocată. Deși și-a chemat părinții nici aceștia nu au reușit să o elibereze.

La fața locului, au intervenit pompierii după o oarecare rezistență, au reușit să o scoată. Fata a rămas nevătămată, deși a rămas cu câteva vânătăi.  Videoclipul incidentului a fost postat pe rețelele de socializare de mătușa ei, în speranța alții vor avea de învățat din acestă întâmplare copilărească.

Coronavirus, OMS: „Peste 24.000 de cazuri în Africa”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.