O tânără de 18 ani a fost arestată după ce a violat doi copii: un băiat de 5 ani și o fetiță de 3 ani

O tânără de 18 ani din Sulphur, Louisiana, Statele Unite, a fost arestat sub acuzația de agresiune sexuală împotriva a doi minori, un băiat de 5 ani și o fată de 3 ani. Pedofila a fost prinsă în urma a câteva videoclipuri pe care le-a trimis pe  Instagram unui alt utilizator. După ce a fost transferată în închisoare, judecătorul a stabilit o cauțiune de 2,8 milioane dolari.

Ea ar fi violat doi copii , un băiat de 5 ani și o fetiță de 3 ani și a distribuit videoclipuri pe rețelele de socializare.  Lakien D. Perry , în vârstă de 18 ani, din  Sulphur , Louisiana, Statele Unite, a fost arestat  și aruncată în spatele gratiilor sub acuzația de agresiune sexuală asupra copiilor și pedopornografie. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din parohia  Calcasieu , Kayla Vincent, anchetatorii au fost avertizați pe 13 ianuarie de Louisiana State Police și  National Center for Missing & Exploited Children, o asociație care se ocupă de copii dispăruți și exploatați, în privința unui cont de Instagram potențial periculos, care aparținea tinerei de 18 ani.

Astfel, au început investigațiile , în timpul cărora anchetatorii au descoperit schimbul unor videoclipuri în direct între doi utilizatori, care datează din decembrie 2019, care atestă abuzurile împotriva băiatului de 5 ani, după cum se precizează în mandatul de arestare.

Citește și Descoperire șocantă: un bărbat din Bankok și-a hrănit peștii carnivori cu zeci de cadavre umane

 

De asemenea, anchetatorii au descoperit alte videoclipuri în  Perry a abuzat sexual de o fetiță de 3 ani și apoi le-a trimis online unui un alt utilizator, care încă nu a fost identificat. Încă nu este clar modul în care tânăra de 18 ani a luat legătura cu victimele sale, dar anchetele sunt în curs de desfășurare.  Între timp, ea se află în închisoarea din Calcasieu. Judecătorul Robert Wyatt a stabilit o cauțiunea de 2,8 milioane dolari .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.