O tânără de 17 ani dispare în timpul unei petreceri, 10 ani mai târziu corpul ei a fost găsit carbonizat într-o pădure

O tânără din SUA în vârstă de 17 ani dispare în timpul unei petreceri, 10 ani mai târziu corpul ei a fost găsit carbonizat într-o pădure

Timp de zece ani, membrii familiei lui Paige Johnson au căutat adevărul. De la moartea sa, din 23 septembrie 2010, viața lor atârna de un fir de  speranță, care devenea din ce în ce mai subțire crezând  că Paige ar putea fi în viață. Dar, pe măsură ce anii au trecut, când toate șansele de a o găsi în viață au dispărut, membrii familiei sale nu au avut de ales decât să-i ofere fiicei lor de 17 ani dispărută din Florența, Kentucky o înmormântare demnă.

Un vânător a găsit  trupul tinerei carbonizat într-un pădure din Williamsburg Township, Clermont County, Ohio, duminica trecută, și a alertat poliția. În jurul cadavrului încă se mai aflau  obiectele persoanle ale tinerei.  Cadavrul se afla la doar 45 de minute de casa familiei sale, care ani de zile asperat să o poată îmbrățișa-o din nou. Autoritățile nu au dezvăluit cauza morții lui Paige, dar se speră că descoperirea trupului său îi va ajuta la rezolvarea cazului. În momentul dispariției sale în 2010, autoritățile l-au bănuit Jacob Bumpass, pe atunci un tânăr în vârstă de 22 de ani. La vremea respectivă, băiatul a spus că a luat-o pe Paige de la casa mamei și s-au dus la  o petrecere. De acolo a lăsat-o la o intersecție din Covington, la doar 15 minute de acasă.

Citește și Șocant! O fetiță de 14 ani și-a ucis copilul pentru a avea timp de joacă cu prietenii ei

Acum după descoperirea cadavrului tinerei, se speră încă în găsirea vinovatului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.