O tânără de 17 ani a murit din cauza infectării voluntare cu Sars-CoV-2

Tragedie în Statele Unite, unde o tânără de 17 ani a murit de coronavirus după ce mama ei o antivaccinistă convinsă a forțat-o să participe la o așa-zisă petrecere Covid , cu intenția de a contracta voluntar Sars-CoV-2 pentru a se imuniza . Carsyn Leigh Davis din Fort Myers, era imunosupresată în urma unui cancer pe care l-a învins cu ani înainte iar participarea la petrecerea Covid în interiorul unei biserici cu zeci de oameni fără măști și fără distanțarea socială i-a fost fatală.

Tânăra a murit după aproximativ două săptămâni de la  primele simptome.

Potrivit ziarului local Fort Myers News Press, mama tinerei este o  asistenta antivaccinistă Carole Brunton Davis , ar fi însoțit-o pe fiica sa la petrecere Covid într-o biserică, cu speranța că aceasta din urmă va fi imunizată împotriva coronavirusului. Fata a contractat virusul, dar sistemul său imunitar slab nu i-a permis să lupte cu boala care s-a dovedit a fi doar foarte agresivă asupra corpului său.

În acel moment, mama a refuzat categoric să o ducă la spital, preferând să o trateze acasă folosind mai întâi azitromicină și, ulterior , hidroxiclorochina , un medicament a cărui eficacitate împotriva coronavirusului a fost discutată pe scară largă și a cărei experimentare a fost chiar blocată  de către OMS .

Tineri inconștienți! Organizează petreceri pentru a se infecta cu Covid: primul infectat câștigă o sumă de bani

O săptămână mai târziu, condițiile tinerei au agravat și doar atunci femeia a decis în sfârșit să o ducă la spital, unde a ajuns într-un stadiu prea avansat. În ciuda încercărilor medicilor, care au încercat chiar o transfuzie cu plasmă  tânăra de 17 ani  a murit la sfârșitul lunii iunie, după două săptămâni de suferință.

În ciuda acestui fapt, mama fetei este încă convinsă de bunătatea gestului ei și intervievată de Fort Myers News Press a spus că fiica sa era o patriotă creștină : “Suntem incredibil de întristați de dispariția ei la o vârstă atât fragedă, dar suntem ușurați de faptul că a nu suferit “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.