O tânără de 15 ani, a fost atacată de doi câini pitbull: se află în stare foarte gravă. I-au sfâșiat de scalpul

O tânără de 15 ani a fost mușcată în gât și cap de doi câini pitbull. Cei doi câini i-au smuls practic scalpul. Joslyn Stinchcomb din Atlanta, Georgia (Statele Unite) este internată în condiții foarte grave la Grady Memorial Hospital, în timp ce proprietarul câinilor uciși după atac a fost arestat.

Conform primelor reconstrucții, tânăra de 15 ani ar fi fost atacată de cei doi câini în timp ce se plimba. Cei doi câini ar fi scăpat de controlul proprietarului Alexandria Torregrossa în vârstă de 29 de ani.

O mamă și-a ucis fiul și l-a cimentat în pivniță apoi îi denunță dispariția: descoperită după 3 luni

Șeriful Jud Smith, din județul Barrow, care se afla pe trotuarul din apropierea locului atacului, s-a spus că a intervenit imediat împușcând mortal cei doi câini, salvând astfel tânăra adolescentă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.