O tânără babysitter a rupt coloana vertebrală unui copil de 4 luni: ”Am vrut să-l opresc din plâns”

O babysitter a rupt coloana vertebrală a unui copil de patru luni, în timp ce încerca să-l facă să nu mai plângă. Amy Godden de 2 de ani, a recunoscut agenților că „este posibil că s-a comportat cu micuțul un pic mai agresiv” atunci când a rămas cu el luni seară. Evenimentele au avut loc în casa fetei din Daytona Beach, Florida. Amy a dus imediat copilul la urgență și a chemat părinții micuțului.

Inițial tânăra a spus că băiețelul s-at fi rănit în timp ce se afla în leagăn șprinzându-și mâna între bare..poi ar fi dat o altă versiune că nu se afla lângă el când a auzit un zgomot de de o sticlă care s-a spart, scrie Daytona Beach News-Journal. Godden a spus că atunci când s-a întors din grădină a văzut copilul copilul culcat pe balansoar cu brațul stâng „atârnat într-o parte”. Potrivit fetei, brațul părea să se fi rupt – însă medicii au spus că ar fi aproape imposibil ca micuțul să se rănească în acest fel.

Apelul unei mame îndurerate: ” Vă rog, ajutați-mă să-mi salvez fetița ”

Ulterior, anchetatorii au vizitat casa lui Godden și au descoperit că balansoarul pe care nu-l avea cu bare laterale care ar putea motiva o vătămare similară cu cea menționată. La acel moment, fata a explicat că în timp ce încerca să-l „mângâie”, brațul copilului a fost prins accidental sub corpul său, provocându-i o fractură. Un raport ulterior prezentat de poliția din South Daytona a spus: „În timp ce vorbea cu suspectul, povestea lui s-a schimbat de mai multe ori ne-a determinat să credem că minte”.

Godden a fost acuzat de abuzuri  agravate  minori ,  iar acum este închisă în închisoare fără cauțiune. Nu a fost făcut public starea de sănătate a copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.