O tânără americană încalcă carantina și infectează zeci de persoane din mai multe localuri din Germania

În Germania, o tânără americană de 26 de ani pozitivă la Coronavirus, ar fi infectat cel puțin 55 de persoane mergând la baruri și cluburi. Aceasta este o încălcare clară a carantinei la care tânăra va trebui să răspundă în fața autorităților.  Acuzația este de „vătămare corporală suspectată cauzată de neglijență”. Ar fi putut fi ea, persoana care a declanșat focarul în apropierea satului Garmisch-Partenkirchen din Bavaria.

CITEȘTE ȘI: Orașe invadate de maimuțe: după tsunami și dezastrul nuclear, zona Fukushima este ca Planeta Maimuțelor

Fata este angajată la Edelweiss Lodge and Resort , o unitate în care sunt găzduite forțele armate și familiile acestora. Unitatea a fost închisă din cauza pozitivității fetei și a altor colegi. “Această nesăbuință trebuie să aibă consecințe”, a declarat premierul bavarez Markus Soeder. Fata va trebui să răspundă pentru încălcarea carantinei care prevede o amendă de până la 2.000 de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.