O tânără a trimis în fiecare zi timp de 4 ani mesaje tatălui ei mort: primește un răspuns de la un bărbat căruia îi murise fiica

Chastity Patterson de 23 de ani, din Arkansas, trimisese tatălui mesaje cu ceea ce s-a întâmplat în viață ei zilnică pentru a rămâne conectat la tatăl ei, chiar dacă acesta murise în 2015. Pentru a marca aniversarea  dureroasă de patru ani de la moartea sa, Chastity a scris: „Mâine va fi din nou o zi grea! Au trecut 4 ani de când te-am pierdut și nu trece nici o zi în care să mi-mi fie dor de tine.”

Citește și : Povestea femeii care pretindea că este Anastasia Romanov

 

Apoi tânăra i-a spus că a învins cancerul, că s-a îmbolnăvit și că și-a pierdut toți prietenii, dar că a cunoscut un băiat care ia dat puterea să meargă înainte. Recunoscând că îi este „frică de căsătorie”, Chastity a adăugat: „Va trebui să merg pe culoarul acela lung singur și nu vei fi acolo să-mi spui că totul va fi în regulă și că mă voi descurca  bine, ai fi atât de mândru de mine, de femeia care am devenit …. ”

Adăugând în textul ei emoționant și un pic de umor, a scris că a rămas aceeași cu ”gura mare” și cu ”caracterul ei arțăgos”.  Ea a concluzionat: „Am vrut doar să spun că te iubesc și că mi-e dor de tine!”

1

Potrivit tinerei, un bărbat numit Brad primise mesajele lui Chastity patru ani de zile, dar nu voia să-i „rupă inima”, răspunzându-i . Dar după ce a trimis un ultim mesaj mesajul lung  Chastity susține că a primit un răspuns de la un tată îndurerat, care ar fi primit mesajele ei zilnice în ultimii patru ani.

Citește și : McKamey Manor, cea mai înfricoșătoare casă bântuită din lume în care intrarea se plătește donând mâncare pentru câini

Prezentându-se ca fiind Brad ,bărbatul a răspuns :

„Mi-am pierdut fiica într-un accident de mașină în august 2014, iar mesajele tale m-au ținut în viață”. În ciuda faptului că nu a răspuns niciodată mesajelor fetei   bărbatul a scris: „Îmi pare rău că ai pierdut pe cineva atât de aproape de tine, dar te-am ascultat de-a lungul anilor și te-am urmărit cum ai crescut . Am vrut să-și răspund  dar nu am vrut să te dezamăgesc. Ești o femeie extraordinară și mi-aș fi dorit ca fiica mea să fi fost exact ca tine…. Ai grijă de tine și aștept cu nerăbdare mesajul tău mâine”

2

După ce a primit răspunsul  Chastity a postat  pe Facebook mesajele lor și a avut peste 141.000 de „like-uri” și 272.000 de acțiuni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.