O tânără a murit după ce mama ei i-a trimis din greșeală mesaje greșite pe Facebook

O tânără a murit după ce mama ei i-a trimis din greșeală mesaje greșite pe Facebook

Shabina Miah în vârstă 33 de ani, din Marea Britanie, a postat un video făcut în timpul unei ieșiri în oraș. Mama ei a vrut să arate că se bucură pentru ea, însă iPad-ul i-a jucat o farsă și a trimis 100 de emoticoane furioase.  Când a văzut mesajul de la mama ei, Shabina a blocat-o pe Facebook și a refuzat să mai vorbească cu ea.

O fetiță de doi ani era să moară după ce a înghițit o baterie rotundă

Angela s-a dus acasă la fiica ei să-i explice ce s-a întâmplat, dar s-a ajuns la ceartă. A doua zi, Angela s-a întors la locuința fiicei sale și a găsit-o moartă, în pat. Testele au arătat că tânăra suferise un infarct. În urma analizelor s-a descoperit că Shabina folosise cocaină înainte de moartea ei pentru a-și contracara starea de spirit, dar nu există dovezi care să sugereze că ar luat o cantitate excesivă, scrie Metro 

 

https://twitter.com/bendypragnell/status/1174028392754077696

Shabina suferea de depresie de câțiva ani, dar afecțiunea s-a accentuat după ce s-a despărțit de iubitul ei, în urmă cu un an.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.