O tânăra a fost violată și ucisă chiar de asistenții unui spital

O tânăra a fost violată și ucisă chiar de asistenții unui spital. Poveste dramatică și șocantă vine din Pakistan unde o tânără care suferea de dureri de dinți s-a dus la spital să se trateze. Acolo chiar în incinta spitalului a violată și ucisă chiar de asistenții medicali.

Imediat ce a intrat în spital un grup de 4 bărbați au atacat-o, au violat-o și apoi au ucis-o.  Atacatorii erau toți angajații spitalului. Când oribila crimă a fost descopoerită, trei din cei patru asistenți au fost arestați. Al patru-lea este de negăsit.  La început, spitalul a încercat să mușamalizeze violul, atribuind moartea tinerei unei boli, însă, după autopsie adevărul a ieșit la suprafață.

Fostul soț nu-i acordă divorțul, femeia și amantul îl ucid și au raporturi intime pe sângele lui

Corpul neînsuflețit al bietei tinere era abandonat pe un pat din Spitalul guvernamental din Sindh,  Korangi, în cartierul Karachi. Examenul autoptic a dezvăluit adevărul: fata a fost violată și ucisă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.