O tânără a fost hărțuită sexual de zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion: imaginile au devenit virale

O tânără a fost hărțuită sexual de un zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion. Imaginile înregistrate în seara de Anul Nou a provocat indignare și furie pe internet.

In imagini se vede o tânără care urlă disperată după ajutor în timp ce zeci de bărbați o înconjoară și pun mâna pe ea încercând să o violeze.  În urma acestor imagini poliția din Mansoura City, în nordul Egiptului, a anunțat deschidera unei anchete în care mai mult de zeci bărbați au fost arestați.

Mai multe persoane au învinovățit victima afirmând că ținuta ei era inadecvată și provocatoare, însă mulți utilizatori de social media și-au exprimat șocul și au cerut autorităților să ia măsuri ferme, spunând că nimic nu justifică acest atac.

Citește și Gelos și posesiv: un bărbat i-a smuls limba iubitei lui

Acest tip de atac nu este primul de acest fel în Egipt: zeci de alte tinere au fost victime ale atacurile similare în grup care au stârnit controverse în trecut, cerând guvernului să emită noi legi care vizeze limitarea hărțuirii sexuale în țară. Conform legii egiptene, contactul sexual nedorit este pedepsit cu cel puțin un an de închisoare și o amendă cuprinsă între 650 și 1250 USD.

În octombrie, un adolescent a fost ucis în timp ce apăra o fată în timp ce 3 tineri o hărțuiau.  Cei trei adolescenți atacanți au fost condamnați fiecare la 15 ani de închisoare luna trecută.

Cu toate acestea, au existat speculații ample cu privire la aplicarea efectivă a acestor legi.

Sursa: Albawaba

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.