O tânără a ajuns la spital după ce a avut un raport cu câinele său dalmațian

După aceast caz absurd, nimic nu ne mai putea șoca!

Nu este o glumă de prost gust și nici o poveste inventată. S-a întâmplat cu adevărat într-un oraș din provincia Napoli din Italia..

O tânără de 28 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită a cerut intervenția imediată a salvării acuzând dureri puternice în zona intimă. Când medicii au ajuns la apartamentul fetei, aceștia și-au dat seama de suferința fetei dar au abservat că tânăra încerca să le ascundă adevăratul motiv al pentru care au fost chemați.

 

La insistențele medicilor tânăra a început să le povestească  ce s-a întâmplat de fapt: a avut un raport sexual cu câinele său, un dalmațian în vârstă de 3 ani, după care a început să aibe dureri insuportabile. Transportată la spital, tânăra prezenta răni în interiorul uterului, scrie presa italiană Il Mattino care citează presa locală  ‘Metropolis’.

După câteva zile ea a fost externată.

Persoanele care întrețin raporturi sexuale cu animalele se numesc zoofili

Până pe 21 aprilie 2015, în Danemarca nu erau interzise relațiile sexuale cu animalele, dacă se aprecia că acestora nu li s-a facut niciun rău, au scris cei de la  20minutes.fr.

 

Pentru activiști, acest concept de “a face rău animalului” a fost greu de demonstrat, făcând din Danemarca o destinație pentru turismul zoofil. Acum, zoofili vor fi condamnați la un an de închisoare. Dacă recidivează, sentința se dublează.

De Claudiu Bot 

 

Te-ar putea interesa și O femeie și-a încendiat soțul după ce a aflat că a abuzat de fiica ei de 7 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.