O tabara de vara a devenit un adevarat iad: patru copii au murit dupa ce corturile au luat foc

O tabara de vara a devenit un adevarat iad: patru copii au murit dupa ce corturile au luat foc

Tragedie într-o tabără pentru copii: un incendiu a distrus întregul camping provocând moartea a patru copii: trei fetițe și un băiat. Imensa tragedia a avut loc în Rusia, în regiunea Khabavarsk, în estul îndepărtat al țării. Purtătorul de cuvânt al guvernatorului Khabarovsk a spus că două dintre cele trei fetițe au murit în spital, informează agențiile ruse.

 

Cauza focului ar fi putut fi o butelie de gas defectuoasă: focul a distrus corturile din tabăra  care găzduia 189 de copii  între 7 și 15 ani. Alți șase copii și cinci adulți au ajuns în spital: autoritățile ruse au declarat că au inițiat o anchetă pentru omor și încălcar  a standardelor de siguranță.

 

Oficialii taberei au fost arestați.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Copii abandonati noaptea in padure: traditia ciudata din Olanda

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.