O super mamă: crede că este însărcinată cu gemeni, dar descoperă că viața i-a rezervat o surpriză

O super mamă!

Medicii erau îngrijorați când Alexandra a intrat în sala de naștere. Știau că este un caz foarte rar și foarte complicat  care se întâmplă doar o dată la 480 de ani.
Adesea se spune că venirea unui copil pe lume schimbă drastic viața unui cuplu. Este un moment magic care va fi mereu amintit în familie. Alexandra Kinova și soțul ei Antonio au fost foarte fericiți când au descoperit că așteaptă un copil, sau mai bine zis doi. Cuplul din Cehia era în al șaptelea cer.

Micul Cinar s-a născut cu un semn de naștere în formă de inimă pe frunte: iată cum este astăzi

Alexandra Kinova și soțul ei Antonio, din Cehia, au fost foarte fericiți când au aflat că așteaptă un copil. Bucuria s-a dublat când au aflat să aștepte gemeni. Au  început imediat să cumpere hăinuțe, pătuțuri pentru copii, astfel încât să fie pregătiți pentru sosirea lor. Cu toate acestea, medicii au supus Alexandra la alte teste, descoperind că femeia aștepta trei copii, nu doi…

Vestea tripleților a făcut înconjurul . Alexandra era foarte fericită că va fi mama a trei copii chiar dacă era un pic îngrijorată: cu trei copii dintr-o dată nu este ușor.  Însă povestea unică a sarcinii Alexandrei nu se termină aici. În timpul unui alte xamen medical, au descoperit că Alexandra aștepta patru copii !

Dar cea mai mare surpriză încă nu avenit… În timpul unei ultime alte ecografii, chiar înainte de naștere, cuplul din Cehia a făcut o altă descoperire incredibilă:  Alexandra și soțul ei urmau să aibă cinci gemeni! În vara lui 2013, Alexandra a născut cinci copii minunați patru băieți și o fată și toți sunt sănătoși.

O fetiță de 6 ani moare la scurt timp după ce s-a născut sora ei, părinții rămân alte 5 zile cu trupul pentru a fi în familie

Familia a atras atenția mass-mediei din întreaga lume. Alexandra și Antonio nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva, dar sunt mulțumiți de noua lor viață! Din 47 de milioane de oameni există doar o șansă ca cinci gemeni să se nască în stare de sănătate perfectă. Este o adevărată minune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.