O substanță chimică deosebit de periculoasă și cancerigenă, se revarsă pe o stradă din Detroit / VIDEO

Serviciile de urgență din statul american Michigan au efectuat o operațiune de curățare după ce o substanță chimică periculoasă de culoare galben-verzuie s-a scurs pe o autostradă. Poliția a spus că substanța chimică este crom hexavelent, care poate provoca cancer, scrie BBC. Oficialii de mediu au declarat că operațiunea de curățare va dura câteva zile.

Citește și  O fetiță de 10 ani se află în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o ambulanță

Produsul chimic părea să provină dintr-o fabrică din suburbiile din Detroit, care a fost închisă în 2016 pentru depozitarea ilegală a materialelor periculoase, au declarat oficialii de mediu ai statului. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Mediu din Michigan a declarat că substanța nu prezintă un risc iminent pentru sănătatea publică, apa potabilă sau calitatea aerului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.