O studentă și-a rupt 110 oase după ce a căzut de la balcon: făcea yoga

O studentă universitară, Alexa Terraza cunoscută pentru că  practica  yoga pe balconul ei din Mexic, se luptă între viață și moarte după ce a căzut de la balcon. Fotografia poziției sale de yoga înainte de a cădea a devenit virală pe web

Prietena tinerei care era cu ea a imortalat momentul în care Alexa s-a așezat pe balustrada înainte de a aluneca și a cădea de la o înălțime de 25 de metri de apartamentul său din San Pedro, Nuevo León. Studența a căzut sâmbătă la ora 1.10 pm, se pare că a rupt 110 oase.

Șaisprezece copii au luat medicamente contaminate și s-au îmbolnăvit de ”sindromul vârcolacului”

Mass-media mexicană a raportat că au fpost nevoie de 11 ore în operație, pentru a i se reconstrui  genunchii și gleznele. Unii spun că rănile sale sunt atât de severe încât s-ar putea să nu mai poată vorbi. Peste 100 de donatori de sânge s-au oferit să o ajute pentru a ajuta pe Terraza.  Vecinii au declarat erau obișnuiți să o vadă pe femeie pe balcon în fiecare după-amiază în acea poziție periculoasă și chiar o admirau pentru curajul său.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.