O studentă în vârstă de 20 de ani a murit după ce a luat pastile de slăbit pe bază de oțet de mere

O studentă la criminalistică în vârstă de 20 de ani a murit după ce a luat o doză de pastile de oțet de mere. Tânără din Bringhton  era obsedată de greutatea corporală . Lindsey Bone a fost găsită moartă în casa ei de colegii de cameră. Tânăra era înscrisă la cursul de criminalistică la Universitatea din Sussex.

Mama lui Lindsey, Mandy Bone,  distrusă după moartea fiicei sale este dornică să avertizeze toate tinerele că este o dietă extremă este foarte periculoasă . Studenta de 20 de ani, de fapt, era obsedată de greutatea ei corporală iar ceastă „dietă” specială presupunea dejun și pastile care din păcate i-a fost fatală.

Produsul consumat de tânăra este sponsorizat ca „supliment natural al apetitului” și „supliment pentru pierderea în greutate”.

Alertă alimentară pentru berea germană cu detergenți: 17 beri Franken Bräu retrase

În camera tânăreide 20 de ani a fost găsit un jurnal care conține regulile de urmat pentru o dietă complet absurdă. De exemplu, „mănânc nu mai mult de 1.200 de calorii pe zi”, „carbohidrați doar o dată pe zi, dacă se poate deloc”, „stau în bibliotecă și nu mănânc”, „puține  fructe” și „ cafea” și ”nu uita pastilele de oțet de mere ”. În jurnal erau scrise mai multe fraze în care Lindsey spunea că nu este mulțumită de ea.

Medicul care a analizat corpul lui Lindsey a raportat prezența acidozei în sânge. „Corpul  are un mod natural de echilibrare a acidului și a alcalinilor și poate fi influențat de dietă, proteine ​​foarte mari și diete cu conținut scăzut de grăsimi, mai ales dacă nu mănânci”. “Oțetul de mere este un supliment alimentar – a continuat el -. Nu există prea multe informații cu privire la efectul pe care l-ar putea avea. Evident, oțetul este acid și nu știm câte a  luat odată. ” Moartea lui Lindsey rămâne în continuare un mister, deoarece nivelul acidozei din sânge nu este suficient pentru a ucide o persoană.

Tânăra avea rețetele unor antidepresive, iar contrastul acestora din urmă cu pastilele cu oțet de mere poate fi un amestec fatal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.