O studentă în vârstă de 18 ani se află în comă, din cauza unei boli pulmonare rare. Medicul: „Din cauza țigării electronice”

O tânără în vârstă de 18 ani se află în comă din cauza leziunilor pulmonare severe cauzate de pneumonia eozinofilică acută. Medicul ar suspecta că boala ar fi fost provocată de țigara electronică pe care a fumat-o timp de trei ani.

Povestea are loc în statul Utah, în SUA. Potrivit Metro.co.uk, Maddie Nelson, acesta este numele fetei, a început să se simtă rău la începutul acestui an, dar luna trecută a început să aibe dureri severe la spate și la rinichi. Studenta a fost internată de urgență la spital iar acum se zbate  între viață și moarte. Sora ei Andrea a spus că „situația a trecut de la sever la potențial fatal”, iar cu o radiografie s-au descoperit „leziuni pulmonare severe”. Medicii au decis apoi să o pună în comă farmacologică.

Primul caz de deces din cauza țigării electronice

Andrea a mai adăugat: „La 1 august i-a fost diagnosticată oficial după două bronhoscopii. Rezultatele testelor au arătat că suferea de pneumonie eozinofilică acută. Medicul ei suspectează că este din cauza  țigărilor electronice ”.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.