O stra-strabunica si nepoata ei au emotionat retelele de socializare: fotografia a devenit virala in cateva minute

O stra-strabunica si nepoata ei au emotionat retelele de socializare: fotografia a devenit virala in cateva minute

Ea o ține în brațe cu acea tandrețe al unei mame, privindu-și nepoata nou-născută. O stră-străbunică și o nepoată, magia unei îmbrățișări delicate și o fotografie care a făcut înconjurul internetului.

Rosa, născută în 1913, și Kaylee, doar de 15 zile: stră-străbunica și nepoata sunt portretul ciclului vieții, al generațiilor de comparație, al femeilor care își lasă amintirile de sine. Această fotografie, publicată de Sarah Hamm, mama copilului, a făcut intr-o clipă să devină viral pe internet, câștigând 2 milioane și jumătate de like-uri pe pagina de Facebook Life of dadi având peste  77 mii de reacții.

Mama fumează și aruncă fumul în fata fiicei sale nou-născute, arestată pentru abuz: „Oricum nu am dorit-o”

În urma acestei fotografii, multe alte imagini de acel gen au fost postate pe rețele sociale, portrete de familie ale mai multor generații.  S-au  descoperit și câteva detalii foarte interesante despre istoria str-străbunicii Rosa: femeia  a divorțat în anul 1950 și s-a căsătorit cu iubitul ei când avea 80 de ani.

Sarah Hamm a fost intervievată de ABC News și a vorbit despre stră-bunica ei “a fost mereu fericită, amuzantă, avea multe povestiri de spus”.

După acestă fotografie, la numia două săptămâni, stră-străbunica a murit pe 30 martie lăsând în urma ei trei copii, cinci nepoți și zece strănepoți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.