O spumă densă a invada plaja pe coasta australiană – video

O spumă a invadat plaja de pe coasta nordică din New South Wales și Queensland. Vremea rea ​​a adus ploi de 400 mm în 24 de ore, cu maree de până la 8 metri înălțime, fenomen care a provocat producerea unui volum mare de spumă, care a izbucnit marți, 15 decembrie 2020.

 Pe plaja turistică a golfului Byron , marea este spumă.

Mulți cetățeni, intrigați de fenomenul neobișnuit, s-au năpustit pe plajă să o privească  și să se plimbe printre gigantul nor de spumă. Din acest motiv, autoritățile au alertat cetățenii despre pericolele care pot fi ascunse în interiorul acestuia: pe lângă alge, șerpi de mare și grăsimi, spuma poate conține poluanți.

După cum ți-ai putea imagina cu ușurință, imaginile fenomenului natural spectaculos au devenit virale pe rețelele de socializare în câteva ore, inclusiv videoclipul unei femei care își pierde câinele în marea de spumă. Din cauza imprudenței proprietarilor săi, animalul s-a rătăcit în norul de spumă riscând să ajungă sub un val, dar a fost găsit aproape imediat.

Citește și Un mesaj extraterestru dezvăluie: Al treilea război mondial va izbucni în 2022

Nathan Fife, supervizorul Gold Coast Rescue, a adăugat că șerpii de mare, care au fost întotdeauna prezenți în apele australiene, s-ar putea ascunde în norul de spumă. Există 32 de specii diferite, dintre care aproximativ zece sunt foarte otrăvitoare.

„Când vine vorba de sănătate, nu cred că este înțelept să vă lăsați copiii să se joace pe acele plaje”, a spus Fife, explicând că la acestea se adaugă și valurile care ar putea trage curioșii în larg.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.