O soție vrut să-i facă o surpriză soțului ei, însă decizia ei i-a provocat moartea

O soție vrut să-i facă o surpriză soțului ei, însă decizia ei i-a provocat moartea

O tânără femeie din Rusia, mamă a doi copii, a avut parte de un sfârșit tragic.  După ce a strâns bani în secret pentru o operație de mărire a sânilor, a dorit enorm de mult șă-și surprinde soțul. Galina Rakushina, în vârstă de 30 de ani, a fost anesteziată înainte de intervenția chirurgicală, însă inima ei a încetat să mai bată imediat după. Medicii au început manevrele de resuscitare după 3 minute, însă trupul ei a intrat în comă, pentru că creierul femeii a rămas fără oxigen prea mult timp, scrie mirror.co.uk.

A plecat la bar cu un prieten și și-a lăsat fiica de 2 ani închisă 5 ore în mașină: a găsit-o dimineață moartă

Galina a stat în comă timp de 13 luni înainte de a pierde bătălia cu viața distrugând astfel speranțele familiei că se va recupera în mod miraculos. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă pentru a se afla vinovații.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.