O soră este mai mult decât un membru al familiei sau un prieten. Este jumătate din inima ta

“O soră… aceeași inimă, aceeași piele”, este pactul dintre surori, suflete care nu pot niciodată să împartă realitatea. Vrem să vorbim despre asta!  Despre această uniune specială care face din două corpuri un singur suflet.

Legătura care se stabilește între surori depășește orice altă relație.  Este o legătură emoțională, biologică și intimă, atât de exclusivă încât oricine are norocul să aibă o soră, știe foarte bine că este o comoară autentică care trebuie păstrată.

O soră are adesea o personalitatea complet diferită, un caracter mult mai divers. O soră poate fi atât oglindă, cât și opusul tău.

Rebelă,  nesăbuită sau liniștită ca un lac fără adierea vântului, nu trebuie să ai același caracter pentru a fi pe deplin de sprijin. O soră este mai mult decât un membru al familiei sau un prieten. Este jumătate din inima ta

Citește și Studiu italian: coronavirus, deficitul de vitamina D crește riscul?

O soră nu va renunța niciodată la opinia ei, chiar dacă la prima vedere ar părea incomodă. Pentru că o soră nu are nici o obligație să fie condescendentă sau chiar să ne mulțumească cu convenții false. O soră poate fi ceva mai mult decât un prieten și ceva mai diferit de un părinte.

Cum naiba poți să descri o soră în trei minute?

Este geamăna și opusul tău. Este prietenul tău constant și concurentul tău. E cea mai buna prietena a ta și cea mai mare ”nemernică”  din lume.

Este tot ceea ce vrei să fie și tot ceea ce nu vrei să fie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.